Dziś nie trzeba już jechać w daleką podróż, żeby skosztować pachnących tropikalnym słońcem owoców. Dostępne są w każdym większym sklepie. Warto po nie sięgać, zwłaszcza kiedy kończy się sezon na rodzime owoce. Jednym z najbardziej wartościowych jest owoc granatu.
Gorąca strawa potrafi rozgrzać lepiej i szybciej niż najnowocześniejsze systemy grzewcze, kominki i poduszki elektryczne. Jak to możliwe? Poznaj najbardziej rozgrzewające potrawy, produkty i przyprawy.
Malina to klejnot wśród owoców jagodowych. Bardzo nietrwały, ale niezwykle cenny dla zdrowia i urody. To prawdziwy polski superowoc. Do niedawna kojarzony głównie z latem, lecz dzięki nowym odmianom i sposobom prowadzenia plantacji krajowymi malinami można się cieszyć od wiosny aż do późnej jesieni.
-
Gru 08, 21:47 pm
OWOC GRANATU – OWOC ZDROWIA I MIŁOŚCI
-
Paź 03, 21:02 pm
ROZGRZEWAJĄCE JEDZENIE NAJLEPSZE NA MROZY
-
Cze 11, 07:19 am
MALINY – POLSKIE SUPEROWOCE cenne dla zdrowia i urody