fbpx
Argentyńczyk w polskiej kuchni, czyli jak połączyć dwa kontynenty, opowiada Martin Gimenez Castro Argentyńczyk, zwycięzca pierwszej polskiej edycji Top Chef, szef kuchni w restauracji Salto w Warszawie.
„Wszystko albo nic” – oto esencja argentyńskiego stosunku do życia, sztuki, miłości i jedzenia. I uwaga! To zaraźliwe. Nie warto się opierać, lepiej dać się wciągnąć i delektować tym, co najlepsze w Argentynie. Wbrew pozorom wcale nie będą to wyłącznie idealnie wysmażone krwiste steki.
PARTNERZY NAJLEPSZYCH SPA

Społeczność

NASZE WYDAWNICTWA

Perfect SPA Awards

Prawa 5.1 - Finał Perfect SPA

Partnerzy Gali Perfect SPA

reklama

logo SPAeden.pl

Portal SPA & Wellness

Wydawca portalu: Semana Sp. z o.o.

Społeczność

© 2021 Spaeden All Rights Reserved.Design & Development by Conor