fbpx
Zdrowe, delikatne i wyśmienite w smaku potrawy sous vide można przygotować samodzielnie w domu. Niezbędny jest do tego cyrkulator oraz... dobre chęci. Swoje przepisy zdradza nam Szef Kuchni w restauracji Villa Calvados w Bydgoszczy, Grzegorz Parczewski.
Co to jest sous vide? Najlepsze składniki zamknięte próżniowo w foliowych woreczkach i gotowane w dość niskich temperaturach, w specjalnych cylkulatorach sous vide. Nie brzmi to może zbyt apetycznie, ale za to smakuje jak poezja!
PARTNERZY NAJLEPSZYCH SPA

Społeczność

NASZE WYDAWNICTWA

Perfect SPA Awards

Prawa 5.1 - Finał Perfect SPA

Partnerzy Gali Perfect SPA

reklama

logo SPAeden.pl

Portal SPA & Wellness

Wydawca portalu: Semana Sp. z o.o.

Społeczność

© 2021 Spaeden All Rights Reserved.Design & Development by Conor